BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

Monday, 10 October 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

10 Oktober 2011
dear FACEBOOK,

assalamualaikomwarahmatullahiwabarakatuh..~

ye2..farihah tau ni entry farihah yang ke-3 ntok hari ni..tapi farihah takbleh control..nk sgt join contest ni..contest ni idola farihah buat..yea..ABG DANIEL ADIE la..selagi tak join mmg tak tenang nak mkn lolipop smbil tergolek-golek..nak tau contest pe?? chek this out..

klik banner ntok ke blog beliau..

(*alah comei nye muke awak)ehem2..okeyh..ni ada lah peraduan dimana anda2 sekalian kene senaraikan gmbar senyum ikhlas n senyum palsu..tak banyak.2 keping je..anda2 bleh tepek kan pic anda2 yang comei2 n lawa2..but farihah tak tau lah ianya dinilai ikut random or pilihan beliau sendiri..kalo anda2 nak tau syarat2 nye n hadiah2 nye, bleh tengok sini.


"terkadang senyuman palsu terukir apabila melihat orang tersayang bahagia bersama orang yang disayangi"

complete dah syarat2 nye..moga2 lembut lah hati abang Daniel Adie ea..hehe peace no war~

nak tag si jelita n si kacak di bawak:-


p/s: rezeki dan musibah akan datang tanpa diduga..

13 BeBeLaN:

SyafiQ aHaDin said...

hampir sama je tu.

Good Luck!

DanieL AdiE said...

Dear Farihah..

Thanx so much join contest Abg Adie..

Appreciate it..

Best of luck ya..

faizal mohd said...

dua-dua macam senyum ikhlas je. Hehe :)

Fiq Fikri said...

gud luck ")

FarihaH d'SITU dan d'SINI said...

@ syafiq ahadin..ea ke sama??hehe farihah takde pic senyum paksa lah..huhu

@ Daniel adie..okeyh.plih farihah tau2.huhu

@ faizal mohd..huhu ea ke..?farihah tak penah wat senyum paksa..;)

@ fiq fikri..thankz~

Mra Mastura said...

gudluck dear! XD

DfyStrawbery said...

DS join jugek :D

gudluck

FarihaH d'SITU dan d'SINI said...

@ Mra Mastura-thankz akak..^^,

@ DS-gud luck juga..;)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Umar Arlee said...

all the best! :)

c nana said...

gud luck! :D

AdibahAzman said...

GOOD LUCK

ijat_asni said...

.the result may come soon, best of luck.

^______^