BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

Sunday, 2 October 2011

Mohon Restu~

2 September 2011,
dear FACEBOOK,

assalamualaikom n selamat sejahtera u all...lama kan farihah meninggalkan blog..sowi..tak sempat nak wat even satu entry pon..farihah memang agak penat kebelakangan ni dengan study..nak PMR lah katakan..haish..lagi bape jam nak exam?? nampak countdown kat atas tu??haa...kowang tau bertapa rapat farihah dengan tarikh tu?? memang rapat..mecam bestfwend..(actually dalam ati aku melalak..)

guess what, i'm not ready yet for my PMR examination..ramai owang terkejut bile farihah ckap macam tu..tapi memang farihah tak sedia lagi..bayang kan dah nak dekat ni lah farihah bleh maen2..hayooo..terok kan..

pagi2 bangon dah sedia laptop depan mata..jari pon laju laju tekan LOG-IN..smpai lupa yang farihah ni PMR candidate..slip exam dah dapat..jadual pon sama..nak tengok??kejap ea..




tengok jadual saje membuat kan farihah gerun..macam ne lah nti..hmmm =.="

okeyh..entry farihah sebelum masok dewan exam ni farihah nak ckap ampun ea pada semua owang..kalo farihah ada terkasar bahasa, terguris hati..manusia tak lepas dari kesilapan..mungkin ada juga yang farihah TERpukul, TERmarah ke..sowi banyak2..restu kan farihah jawab exam ea..jangan simpan dalam hati..kalo farihah ada hutang tu, nti farihah ganti ye..poket tengah kosong..plz pray for me ea..semoga dengan berkat doa anda sume, farihah bleh jawab dengan tenang..AMIN~

p/s:doa adalah satu usaha untuk mencapai kejayaan..